Mijn favorieten

Beleggen in vastgoedWilt u beleggen in vastgoed in Rotterdam of Dordrecht en een goed rendement behalen? 

Beleggen in vastgoed, dat kan! De spaarrente levert op dit moment weinig rendement en daarom kunt u beter beleggen in vastgoed. Rotterdam en Dordrecht zijn zeer populair en hebben een steeds grotere aantrekkingskracht op multinationals en expats.

Met het beleggen in vastgoed gaat het om flinke geldbedragen en komt u termen tegen als lage risicorendementen, splitsingsmogelijkheden, langere- en kortere termijninvesteringen en transactiekosten. Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht heeft alles in huis om u als belegger te adviseren. Wij kennen de markt en de commerciële en juridische belangen.
 

Hulp bij de aankoop en verhuur van uw woning

Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de vastgoedmarkt en hebben een aparte afdeling voor aankoop, verkoop en taxaties. Daarbij is er ook een speciale afdeling voor (Expat) verhuur. Deze wisselwerking tussen beide afdelingen binnen één kantoor is uniek.
 
Stad & Land NVM Makelaars vertegenwoordigt vele beleggers voor wie wij gestoffeerde of gemeubileerde woningen verhuren. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van multinationals waar wij regelmatig aan verhuren.
 

Hoog rendement

Wilt u ook uw geld laten renderen en daarbij 5 tot 8 procent rendement potentieel in het vooruitzicht hebben? En wilt u investeren in onroerend goed of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op en laat u adviseren!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring