Mijn favorieten

NWWI Taxatie van woning of pand in de regio Dordrecht en RotterdamIndien u van plan bent uw woning te verkopen, besteden wij bijzondere aandacht aan het adviseren van een te hanteren vraagprijs. Dit doen wij mede op basis van een analyse van alle relevante factoren waaronder historie en huidig aanbod. Deze advisering en waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend!

­


Hoe doen wij de waardebepaling van uw huis?

Ervaring, kennis van de markt en deskundigheid zijn een vereiste bij het taxeren. Wat kunnen we voor u betekenen en welke taxaties worden door ons uitgevoerd?­ Zie hieronder de soorten taxaties:

  • NHG taxaties, NWWI taxaties en reguliere taxaties worden uitgevoerd door Rob Puper, Aad Schobben en Richard van Opstal. (Allen uiteraard register makelaar taxateur.)
  • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.
  • Bedrijfsonroerendgoed taxaties door Aad Schobben RMT.
  • MKB taxaties door Rob Puper en Aad Schobben RMT.

­­


Gratis verkoopadvies

Wilt u gratis vrijblijvende advisering en waardebepaling van uw woning? Indien u van plan bent uw woning te verkopen, besteden wij bijzondere aandacht aan het adviseren van een te hanteren vraagprijs. Deze waardebepaling geeft een zeer nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw huis.
 

Welke factoren bepalen de waarde van een woning?

Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht besteedt veel aandacht aan het bepalen van de prijs. Waardebepaling is maatwerk en ieder huis of object is uniek. De waardebepaling doen wij op basis van een analyse van alle relevante factoren, namelijk:

-­­­­­ Huizen in de buurt
-­­­­­ Het kadaster
-­­­­­ Locatie van de woning
­-­­­­ Oppervlakte van uw huis
-­­­­­ Onderhoud van de woning


Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht zorgt ervoor dat u niet onder de marktprijs verkoopt!

­­


Stappenplan voor het verkopen van uw huis

1. Belangrijkste stap is een juiste bepaling van de waarde. Waardebepaling is het belangrijkste van het hele proces!
2. Stad & land NVM Makelaars Dordrecht maakt een mooie presentatie in de vorm van professionele fotografie en goede USP’s. Wij schrijven de teksten in overleg met de opdrachtgever.
3. Wij staan potentiële kopers vriendelijk te woord en plannen afspraken in. Ook combineren wij empathie met een professionele kijk.


Nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw huis

Deze waardebepaling geeft een zeer nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw huis. Op basis van deze waardebepaling kunt u nog geen lening afsluiten. Dat kan wel met een officiële taxatie van uw onroerend goed. Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt dat nodig is bijvoorbeeld bij een hypotheekaanvraag.

­


Neem contact op met Stad & Land NVM Makelaars Dordrecht of Rotterdam.
 

­

­


taxatie, opdracht, taxaties, taxeren, dordrecht, drechtsteden, stad, land, nvm, makelaar, hypotheekaanvraag, advies, taxatieopdracht Voer gelijk uw NWWI taxatieopdracht in.

­

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring